Interacció amb els Grups

"45" anys de PESCADORS DE L'ESCALA

Estimats lectors:

Tinc el plaer d'oferir-vos la notícia de la propera aparició al mercat de l'últim treball del grup d'havaneres "Els Pescadors de l'Escala".

En format CD + DVD, de presentació impecable i contingut definitivament interessantíssim, Els Pescadors es reafirmen en la seva trajectòria artística: "Fa 45anys que fem el mateix", diu Quim Mas a l'introducció del llibret, molt atractiu per cert, que acompanya els suports.

El nou CD és una proposta composta per cançons de gèneres diferents, sardanes, havaneres, boleros, tangos i fins i tot l'Himne Nacional de Cataunya, Els Segadors.

Benvinguda sigui aquesta nova aportació del grup d'havaneres més antic.

Salut!Els Pescadors de l’Escala “45

"Els Pescadors de l’Escala” son una formació de música popular catalana. El seu repertori està conformat bàsicament per aquelles cançons que han sorgit de compositors del poble i que s’han divulgat al marge dels circuits comercials.

Aquest any 2010 “Els Pescadors de l´Escala” celebren els 45 anys de la seva fundació “oficial”. I ens presenten aquest nou treball discogràfic, “45” on volen seguir portant amb havaneres i cançons marineres la fortor de la taverna, l’olor del mar i la gresca que sempre ha caracteritzat el grup.

El nou disc inclourà un CD de 12 cançons i un DVD amb videoclip del single "Vull ser el teu port" i reportatge de la festa de l'anxova d'enguany.

En aquest treball hi podem trobar a més d'havaneres una gran varietat de ritmes i estils: havaneres antigues, havaneres inèdites, sardanes, cançó picaresca, tangos... tot plegat fa que sigui un dels discs més frescs i espontanis del grup.

Cal destacar l'enregistrament de tres havaneres inèdites fins el moment: de l'amic Josep Bastons "Si tornés"; de José Mª Gutiérrez, "Sabes a libertad"; I finalment d'Albert Prat, "Vull ser el teu port".
Picap

HABACOMPO
Blog dels vídeos i les lletres de les millors havaneres i boleros

HABAPUBLI
Blog de Publicitat gratuïta per a artistes i grups

Add to Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I llavors, parlaren ells...