Interacció amb els Grups

Sílvia Pérez Cruz, cor de dona a la gola.

Estimats lectors:

Sílvia Pérez Cruz, talent i sentiment.


Vaig descobrir el talent de la Sílvia farà uns nou anys, a travès d'un disc que varen fer l'any 2000 el Grup Duet - un dels membres llavors era el seu pare en Cástor - anomenat "Passeig per la memòria". M'imagino que ella devia tenir llavors quinze anys més o menys.

En aquell disc cantava havaneres com "A mi no me gusta el coco" o "Vivir en La Habana" o "Veinte años" i cançons com "Alfonsina y el mar".

No havia experimentat fins llavors una sensació tan intensa, i tan rara a l'hora, en sentir cantar havaneres a una dona. Millor dit, a una, gairebé, criatura.

Vaig perdre el fil després d'aquell disc i, de sobta, torna a apareixer la Sílvia, no sé com, al cap dels anys i la redescubreixo feta una GRAN ARTISTA. És, sens dubte, una de les millors veus femenines del món, el temps ho demostrarà, que, senzillament, està fent el seu camí passa a passa, de mica en mica, com cal.

Us la vull presentar, si és que no la coneixeu ja, perquè gaudiu del seu art, del seu talent i us embriagueu amb el seu sentiment cantant.

Poques cantants hi ha en tot el ventall mundial, que posseeixin aquestes característiques.

SILVIA PEREZ CRUZHABACOMPO
Blog dels vídeos i les lletres de les millors havaneres i boleros

HABAPUBLI
Blog de Publicitat gratuïta per a artistes i grups

Add to Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I llavors, parlaren ells...