Interacció amb els Grups

Presentació dels disc: POBLE. Arrels de Menorca.

Estimats lectors de

Avui vull presentar-vos un grup de Menorca. Els vaig conèixer per casualitat un dia que buscava informació, sempre busco informació sobre el grups i intèrprets d'havaneres, sobre grups de les illes i els vaig trobar.

No havia sentit mai parlar d'ells ni havia escoltat cap tema, vaig continuar buscant a Internet i vaig trobar un video d'una actuació i vaig pensar: "no ho fan gens malament aquests nois".

I després un dia, al juny del 2009 me n'entero que cantaran a Calella. I em varen agradar molt la seva manera de concebre el gènere, les seves veus conjuntades i l'acompanyament de tres guitarres sense acordió. La veritat és que, musicalment, la proposta és qualitativament molt vàlida.

Recordo amb especial grat la "Ets com una altra Menorca" o aquella peça quina intro i intermezzo és el "Tango" de Tàrrega, no se... està molt bé.

El cas és que el DISSABTE 17 d'octubre de 2009 fan la PRESENTACIÓ DEL 2ón. disc a la carrera de ARRELS DE MENORCA. Un disc que han anomenat POBLE, sense més. Suggerent no? Un nom humil, senzill, gran, acollidor, entranyable i adient: Es Castell

Amb el tema que dóna títol al disc amb lletra de Tòfol Mus i música de Josep Bastons, dos grans elements que units fan meravelles per ser cantades, presenten una diversitat ben triada i que, segur, farà gaudir intensament a qui els escolti el dissabte i a qui, més intimament, s'endugui aquest tresor a casa.
En fi res més a dir, ho diuen ells mateixos:

"El proper día 17 d´Octubre presentam el nostre segón disc "Poble"
a la Plaça d´es Mercat d´Es Castell
a partir de les 19.30 Hores.
Presentat per n´Andrés Ferrer.
Esteis tots convidats.
La entrada es lliure."


Molta sort i enhorabona Arrels!

Salut!!


Compositors de L'Havanera

La Habanera

Consejos de La Habanera

Iniuria,ae hispania

Technorati Profile

Add to Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I llavors, parlaren ells...