Interacció amb els Grups

XXIII Festival de Habaneras de Getxo
ADN.es, de mà de l'Agència EFE, ens porta una edició més del bell Festival de Getxo.

Tot un clàssic que convé no perdre's si es té l'oportunitat d'assistir. Aquest any, a més, amb la participació de l'agrupació cubana Caracol, que va guanyar el Premi de Composició i el Premi d'Interpretació com a millor agrupació en el passat Festival d'Havaneres de la capital cubana.

Felicitats a l'Organització per la feina feta, any rere any, per portar a grups de tan lluny i tan bons, que aporten qualitat, credibilitat i prestigi al gènere de l'Havanera.

Felicitats també a qui pugui, segur que molts, assistir a tan important Festival i gaudir d'aquesta música tan nostra i tan entranyable.

"La Coral Santa María de Portugalete, el grupo catalán Bergantí y la agrupación cubana Caracol participarán en la vigésimo tercera edición del Festival de Habaneras de Getxo, que se celebrará del viernes 11 hasta el domingo 13 de septiembre.

Según informaron hoy fuentes municipales, todos los conciertos se celebrarán a las 20 horas en una carpa que se instalará en la plaza de la Estación de Las Arenas y la entrada será gratuita."

Compositors de L'Havanera

La Habanera

Iniuria,ae hispania

Technorati ProfileAdd to Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

I llavors, parlaren ells...