Interacció amb els Grups

Presentació del nou disc: CUBACANT, l'essència de l'havaneraDe l'ànima de tres éssers tocats pel follet de la música (això no s'estudia, es té o s'en manca) neix un treball que posa de manifest la grandesa d'un gènere sovint considerat "menor", potser per la proliferació d'enregistraments realitzats sense tenir gaire clara la importància que això representa. Cubacant, no. En aquest disc es nota la qualitat des dels primers compassos del primer tema. Per què? Molt senzill: està fet amb bon gust, amb músics experimentats en l'art d'interpretar L'Havanera i amb una selecció acurada de temes i meticulosament escollida, sense gravar per gravar.

Cançons extraordinàries com Mariposita de primavera, Yo soy guajira Vivir en La Habana, o Veinte años fan gaudir a qui escolta d'un ambient íntim, melanconiòs i agradabilíssim. Un total de 17 perles que no es poden perdre.

La veritat és que resulta imprescindible posseir aquesta joia i, per descomptat, veure'ls actuar en directe en la presentació del mateix.

Salut!
21 agost a les 22h Teatre Municipal de Palafrugell espectacle i presentació del cd:
CUBACANT, l'essència de l'havanera

Entrades ja a la venda: al teatre i telentrada a 10 €

Compositors de L'Havanera

La Habanera

Technorati Profile

Add to Google

2 comentaris:

  1. Moltissimes gràcies Vicenç. La veritat és que estem molt contents de poder presentar aquests temes i fer conèixer al públic un punt de vista de l'havanera diferent. Esperem que la gent s'animi a descobrir què és CUBACANT i que aconseguim omplir d'emocions una petita estona de les seves vides. Una abraçada. NEUS

    ResponElimina
  2. Esperem que sigui així Neus, ja que realment ho aconseguiu en cada concert i això és molt important per al gènere.

    Una abraçada Neus i fes-la extensiva al Cástor i a l'Enric.

    ResponElimina

I llavors, parlaren ells...